Süsinikukaubanduse koolitus

Viimasel ajal on väga paljud metsaomanikud tundnud huvi süsiniku müügi teemal. Korraldame koos Eesti Erametsaliiduga Rakveres koolituse, kus metsaomanikud saavad kõikidele oma küsimustele kenasti vastused.

Kuna: 27. aprill kell 14:00-17:00
Kus:
 Rakvere AQVA Hotel&Spa Rooma II konverentsiruumis (Parkali 4, Rakvere)

Registreeri end infopäevale lehekülje lõpus hiljemalt 25. aprilliks.

Süsiniku sidumine ning uusmetsastamisega süsinikuprojektides osalemine on viimasel ajal üha aktuaalsemaks muutnud ning maaomanikele on tekitatud palju erinevaid võimalusi, et oma maadega asjas kaasa lüüa. Küll aga tuleb eelnevalt enda jaoks läbi mõelda ning selgeks teha, mis kohustused ja õigused antud tegevustega kaasnevad. Mis on süsinikuprojektid? Milliste soovidega vahendajad maaomanike poole pöörduvad? Kuidas süsinikukrediidi tekkimise protsess välja näeb ning millistele kriitilistele aspektidele tuleks enne tehingu tegemist tähelepanu pöörata?

27. aprill on võimalik nendele küsimustele vastuseid saada aga ka ise küsida. Rääkima tulevad erinevad süsinikukrediidi pakkujad ja üldise ülevaate süsinikukaubandusest annab Pille Ligi Loodushoiu Fond-ist.

Infopäeva korraldab Eesti Erametsaliit koostöös Rakvere Metsaühistuga. Ürituse toimumist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

REGISTREERIMINE SIIN

Eelmine
Algas metsameetme taotlusvoor
Järgmine
Rakvere Metsaühistu kuuse-kooreüraski koolitus.

Kirjuta esimene kommentaar

Email again: